skip to Main Content
Hedelunden 45K, 2670 Greve, Danmark

Hedelunden 45K, 2670 Greve, Danmark

kr. 12,000.00

Hedelunden 45K, 2670 Greve, Danmark
  • Værelser: 4
  • Areal: 94 m²
  • Ledigt fra: 01-10-2019
  • Aconto pr./mdr: 1362
  • Energimærke: B

Beskrivelse

Ny spændende bebyggelse i Hundige Landsby, med naturskøn beliggenhed ud til fredede, rekreative naturomgivelser ved Søparken. Her er stier til en smuk vandre- eller joggingtur rundt om søen.

Lejlighederne er alle i ét plan med egen terrasse og ovenlys i smukke grønne og rolige omgivelser. Her er du tæt på alting, med Greve Privatskole som nabo, kort afstand til Hundige Strandpark og havnen og med kun 2 kilometer til station, storcentret Waves og Portalen.

Lejlighederne er veludstyrede med elegante nye hvide HTH-køkkener med komplette integrerede hvidevarer, flotte nye badeværelser med kombineret vaskemaskine/tørretumbler, nye egeparketgulve og fuldspartlede vægge- og lofter overalt.Høj komfort og fint indeklima med fuldautomatisk ventilationsanlæg.  Boligarealet er 94 m² med fælles parkeringsareal. Der følger et stort kælderrum med til alle lejligheder.

Ved lejekontraktens indgåelse, skal der betales indskud, svarende til 3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt leje + 1 måneds leje inkl. forbrug af vand og varme.

Henvendelser til cso@lea.dk

Se på kort

Back To Top