skip to Main Content

Møntergade 1, 4700 Næstved, Danmark

kr. 15,500.00

Møntergade 1, 4700 Næstved, Danmark
  • Værelser: 5
  • Badeværelser: 2
  • Etager: 3
  • Areal: 185 m²
  • Byggeår: 2018
  • Ledigt fra: 1/1-2019
  • Aconto pr./mdr: 1500
  • Energimærke: a

Beskrivelse

Lækker utraditionel luksuslejlighed – midt i centrum.

Her oser bare af stemning og miljø og beliggenheden fås ikke meget bedre. Lejligheden er reelt et ½-dobbelthus beliggende i helt nyopført ejendom – lige over for det historiske Kompagnihus og med skønt kig til den fritlagte Suså. Her får du både luksus, byliv og masser af plads. Selvom du kun er få skridt fra Axeltorv er du godt beskyttet mod trafikstøj og du hører således ikke, at du er midt i centrum. Lejligheden er nyopført i 2018 i kvalitetsmaterialer og er med gulvvarme på alle tre plan. Her er overalt anvendt gode gedigne materialer og med en finish helt i top.

Stueplan: Entre med masser af skabsplads, badeværelse med brus og vaskesøjle og tre rigtig gode værelser med flotte trægulve.

1. sal: Stort lækkert køkken/alrum med elementer fra Svanekøkkenet og hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet er der et godt udsyn over alrummet, som også kan anvendes som stue. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduer og ikke mindst det store vinduesparti modsat køkkenet.

2. sal: Mindre værelse/kontor, teknikrum, badeværelse med brus i samme stil som badeværelset i stueplan, samt stue/værelse med udgang til stor altan med kig til den fritlagte Suså.

På altanen er der både mulighed for at sidde i det fri og nyde solen – eller du kan sidde under overdækningen i læ og med de installerede varmelamper også holde varmen på de kolde aftener. Der er en fin udsigt til den fritlagte Suså, Næstved havn og kanalen. Til lejligheden hører tre parkeringspladser i gården. Endvidere udhus til lejligheden.

En super lejlighed for dig, der vil nyde Næstved centrum med gågader, hyggelige cafeér, specialbutikker, træningscentre og meget mere – og som ikke ønsker de store forpligtelser med hus og have.

Månedlig leje excl. forbrug DKK 15.500,-. El afregnes direkte til egen valgt leverandør. Varme anslås årligt til 14.000,-. Vand afhængig af forbrug/antal beboere.

Depositum 3 måneders leje – forudbetalt leje 3 måneders leje.

Kontakt os pr. mail mra@lea.dk for nærmere information.

Se på kort

Back To Top