skip to Main Content
Møntergade 1, 4700 Næstved, Danmark

Møntergade 1, 4700 Næstved, Danmark

kr. 11,700.00

Møntergade 1, 4700 Næstved, Danmark
  • Værelser: 3
  • Badeværelser: 1
  • Areal: 117 m²
  • Byggeår: 2018
  • Ledigt fra: 1/1-2019
  • Aconto pr./mdr: 1400
  • Energimærke: A

Beskrivelse

Lækker utraditionel luksuslejlighed – midt i centrum.

Her oser bare af stemning og miljø og beliggenheden fås ikke meget bedre. Lejligheden er reelt et ½-dobbelthus beliggende i helt nyopført ejendom – lige over for det historiske Kompagnihus og med skønt kig til den fritlagte Suså. Her får du både luksus, byliv og masser af plads. Selvom du kun er få skridt fra Axeltorv er du godt beskyttet mod trafikstøj og du hører således ikke, at du er midt i centrum. Lejligheden er nyopført i 2018 i kvalitetsmaterialer og er med gulvvarme på alle tre plan. Her er overalt anvendt gode gedigne materialer og med en finish helt i top.

Stueplan: Entre med masser af skabsplads, badeværelse med brus og vaskesøjle og to rigtig gode værelser med flotte trægulve.

1. sal: Lækkert køkken/alrum med elementer fra Svanekøkkenet og hårde hvidevarer fra Siemens. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduer.

2. sal: God stue med udgang til altan, hvor du har kig ud over Næstveds tage. Endvidere teknikrum.

Til lejligheden hører to parkeringspladser i gården. Endvidere udhus til lejligheden.

En super lejlighed for dig, der vil nyde Næstved centrum med gågader, hyggelige cafeér, specialbutikker, træningscentre og meget mere – og som ikke ønsker de store forpligtelser.

Månedlig leje excl. forbrug DKK 11.700,-. El afregnes direkte til egen valgt leverandør. Varme anslås årligt til 10.000,-. Vand afhængig af forbrug/antal beboere.

Depositum 3 måneders leje – forudbetalt leje 1 måneders leje.

Kontakt os pr. mail mra@lea.dk for nærmere information.

Se på kort

Back To Top