skip to Main Content
Forårets Mange Generalforsamlinger, Er Ved At Være Veloverstået Og Mange Foreninger Har Fået Nye Bestyrelsesmedlemmer Samt Andre Har Vedtaget Større Eller Mindre Renoverings Og Vedlige-holdelsesprojekter. 
Vi Glæder Os Derfor Til, At Invitere Interne Og Eksterne Foreningskunder Til Et Par Hyggelige Timer Sammen Med Jer Samt To Af Vores Gode Samarbejdspartnere Hos Promana Bygningsrådgivning A/S Samt Danske Bank, Her Vil Vi Bl.a. Underholde Med Følgende Emner.

LEA Ejendomspartner A/S inviterer til Gå-Hjem-Møde

LEA Ejendomspartner A/S inviterer til Gå-Hjem-Møde

– for alle bestyrelsesmedlemmer i ejer og andelsforeninger

 

Tirsdag den 19. juni 2018 | Kl. 17.00 – 19.00

LEA Ejendomspartner as
Kobbervej 8
2730 Herlev

 

Forårets mange generalforsamlinger, er ved at være veloverstået og mange foreninger har fået nye bestyrelsesmedlemmer samt andre har vedtaget større eller mindre renoverings og vedligeholdelsesprojekter.

Vi glæder os derfor til, at invitere interne og eksterne foreningskunder til et par hyggelige timer sammen med jer samt to af vores gode samarbejdspartnere hos Promana Bygningsrådgivning A/S samt Danske Bank, her vil vi bl.a. underholde med følgende emner.

 

  • Bestyrelsens ansvar og pligter – Herunder hvilken betydning den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft pr. 25. maj 2018 har for bestyrelsen og foreningen.
  • Vedligeholdelsesplan – En god ide? v/Promana Bygningsrådgivning
    • Renoverings – og vedligeholdelsesprojekter fra ide til afslutning
  • Finansiering af renoverings – og vedligeholdelsesprojekter v/Danske Bank

 

Efterfølgende vil der naturligvis være rig lejlighed til at stille spørgsmål til emnet. Der vil naturligvis også være tid til at få en snak med andre bestyrelsesmedlemmer om relevante emner.

Vi sørger for lidt sandwich og drikkevarer. Deltagelse er helt gratis og tilmelding kan ske pr. telefon eller mail til jeres daglige administrator eller på lea@lea.dk. senest fredag den 15. juni 2018. Ved tilmelding bedes I oplyse foreningens navn samt antal deltagere fra foreningen. For god ordens skyld oplyses, at deltagerantallet er begrænset til 70, hvorfor vi anbefaler hurtig tilmelding.

Kategori: Nyheder
Back To Top