skip to Main Content
Pradeep Pattem Nordicom

Park Street Nordicom indgår strategisk partnerskab med LEA Ejendomspartner

Park Street Nordicom (”PSN”), der er et fuldt ud integreret europæisk ejendomsselskab, har indgået strategisk partnerskab med LEA Ejendomspartner A/S, der er et af Danmarks førende ejendomsadministrationsselskaber. LEA er en del af EDC Poul Erik Bech koncernen, som tilbyder en fuld pallette af ydelser indenfor fast ejendom.

Under overskriften partnerskab, skal LEA stå for ejendomsadministrationen af PSN’s ejendomsportefølje. Porteføljen består af 55 ejendomme med samlet areal på 247.000 m2 og er beliggende over hele Danmark.

PSN samarbejder med Xplore Markets, et tilknyttet teknologiselskab, om udviklingen af teknologiske løsninger til optimering af porteføljestyring, administration og rapportering. LEA bidrager med sin e​kspertise på området til det igangværende projekt. PSN og LEA ønsker et tæt samarbejde om lejerne og om at skabe øget værdi i ejendomsporteføljen.

Ejendomssektoren undergår store forandringer drevet af forbedringer i teknologien og digitalisering. Det bidrager med væsentlige forbedringer til, hvordan man styrer sine aktiver og hvordan investorerne skal agere. Digitaliseringen i ejendomsbranchen kan give store effektiviseringer, forbedre produktiviteten, give yderligere viden og øge værdiskabelsen i ejendommene.

Pradeep Pattem, CEO i Park Street Nordicom udtaler: ”Anvendelsen af teknologi og dataanalyse vil klart påvirke og forme markedet for ejendomsinvesteringer og kontrollen heraf. LEA’s fleksible tilgang og erfaring med ejendomsadministration er et perfekt match med vores ambitioner om at bygge en ”best in class” ejendomsinvesteringsplatform. Jeg er sikker på, at vores fælles indsats vil give væsentlige operationelle effektivitetsforbedringer i vores ejendomsportefølje.”

Troels Riis Poulsen, adm. direktør i LEA Ejendomspartner A/S udtaler: ”Vi er rigtigt glade for de muligheder der ligger i det strategiske partnerskab. Vi ser frem til samarbejdet om udviklingen af nye værktøjer til forbedring af ejendomsadministration og rapportering til vores kunder.”

 

Park Street Nordicom

Park Street Nordicom (”PSN”) er et fuldt ud integreret europæiske ejendomsselskab som driver 55 investeringsejendomme fordelt i hele Danmark, til en samlet vurdering på ca. 2 mia. kr. pr. 31. august 2017. PSN’s portefølje består af kontorer, butikker og beboelsesejendomme med et samlet areal på 247.000 m2.

 

LEA Ejendomspartner

LEA tilbyder omfattende ejendomsadministration og rapporteringsløsninger for ejer- og andelsboligforeninger, udlejningsejendomme og ejendomsejere i Danmark. LEA er stiftet i 1978 og har en kundefokuseret tilgang til værdiskabelse ved fleksible løsninger på ejendomsadministration, og avanceret rapportering til kunderne. LEA er en del af EDC Poul Erik Bech koncernen som håndterer alle ydelser omkring ejendomme og ejendomsinvesteringer, herunder vedligeholdelse, udlejning, vurdering, køb, salg mv.

 

Xplore Markets

Xlplore Martkets er en teknologivirksomhed som har en målsætning om at simplificere ejendomsmarkedet. REview, som er selskabets første platform, digitaliserer håndteringen af end-to-end investeringer, workflows, automatiserer manuelle processer, som omfatter datahåndtering, administration, ejendomsadministration, vedligeholdelse, udlejning, finans, håndtering af handelskanaler og administration af porteføljens ydeevne.

 

 Pradeep Pattem

CEO i Park Street Nordicom

 Troels Riis Poulsen

Administrerende direktør i LEA Ejendomspartner A/S

Kategori: Nyheder
Back To Top