skip to Main Content

Sankt Annæ Gade 7, 5 sal, 1416 København, Danmark

kr. 23 000

Sankt Annæ Gade 7, 5 sal, 1416 København, Danmark
  • Værelser: 3
  • Badeværelser: 2
  • Status:
  • Areal: 156 m²
  • Ledigt fra: Snarest
  • Aconto pr./mdr: 1000
  • Depositum : 69000
  • Forudbetalt leje: 69000

Beskrivelse

En lejlighed der skal ses!

Med denne lejlighed får man en unik liebhaver penthouselejlighed, tagterrasser med udsigt over Christianshavn, kreative løsninger, og skønne detaljer hele vejen igennem.

Lejligheden indeholder samlet 156 kvm beboelse, med køkken, soveværelser, flere ildsteder og badeværelser.

Fra entreen, hvor hoveddøren ligger på 4. sal, kommer du op til selve lejligheden der er placeret på 5. sal. Fra entreen er der adgang til lejlighedens største rum og samlingspunkt. Dette helt unikke rum, er en stor vinkelstue og køkken-alrum i et med stort flot åbent ildsted. Køkkenet ligger i selve vinklen, med indgang fra begge sider. I køkkenet er der gaskomfur, ovn, køleskab og opvaskemaskine, samt indbygget kaffemaskine. Hele rummet har flotte blotlagte bjælker, indbyggede spots i loftet, samt ovenlysvinduer over bjælkerne, som giver et helt fantastisk lysindfald. Fra stuen er der adgang til tagterrasse, med udsigt udover Christianshavn kanal.

Herfra er der adgang til det store åbne kombinerede gæsteværelse og badeværelse. Her findes lækkert dobbeltbadekar, bruserum åbent ildsted, samt B&O musikanlæg integreret i væggen. Det er muligt oven på badekaret at etablere en specialbygget dobbeltseng, således at badeværelset også fungerer som gæsteværelse.

Fra stuen er der ligeledes adgang et mindre værelse, der er velegnet til børneværelse, kontor, gæsteværelse eller lignende. Fra værelset er der også udsigt til Christianshavn kanal.

I den anden ende af stuen ligger det store masterbedroom. Dette indeholder åbent ildsted, badeværelse, og adgang til endnu en terrasse. Der er bygget en glas pyramide ind i loftet i soveværelset, så man har frit udsyn til stjernehimmel. Hele loftet kan mørklægges.

Lejligheden indeholder desuden bryggers i forbindelse med den ene køkkentrappe, hvor der findes vaske/tørremaskine, fryser samt ekstra køleskab.

Ud over separat gæstetoilet, kan man fra entreen via trappe tilgå den store tagterrasse, der er etableret på 6. etage, med udsigt udover byens tage, Vor Frelser Kirkes tårn, Christianshavn kanal og Københavns Havn.

Lejligheden kan ikke lejes ud som dele lejlighed.

For yderligere info kontakt: Tina Hansen, tha@lea.dk

Se på kort

Back To Top