skip to Main Content

LEA Ejendomspartner søger foreningsadministrator til Næstved

Trives du som ejendomsadministrator, og vil du gerne arbejde i en dansk fondsejet virksomhed med en bundsolid økonomi? LEA Ejendomspartner søger ny foreningsadministrator til vores afdeling Næstved.

Som administrator hos LEA Ejendomspartner kommer du til selvstændigt at varetage opgaverne for en portefølje af ejendomme. Dette vil primært være administration af ejer og andelsforeninger og opgaver relateret hertil. Foruden administrationen vil du fungere som sparringspartner med afdelingens øvrige medarbejdere på de mange spørgsmål, der kan opstå i en organisation med mange forskellige kundetyper.

Vi søger
Vi forventer, at du har en relevant teoretisk baggrund og gerne nogle års erfaring med administration af foreningsejendomme, erfaring med lejeloven indenfor foreningsejendomme samt erfaring med afholdelse af generalforsamlinger som dirigent og referent.   

Derudover har du har kendskab til udarbejdelse af budgetter, regnskaber og er bekendt med at klargøre og afstemme regnskaber til revisor. Du vil ikke selv sidde med bogføringen på ejendommene, men du skal kende arbejdsgangene. Erfaring med UNIK og Office-pakken er ligeledes en fordel.   

Som person er du udadvendt, proaktiv, og er samtidig indstillet på at der vil være spidsbelastningsperioder hen over året med aftenmøder og afholdelse af generalforsamlinger, som går ud over normal arbejdstid. Derudover har du lyst til at arbejde i et selskab med gode værdier, fri omgangstone og verdens bedste kollegaer.

Vi tilbyder
Ansættelse i LEAs afdeling i Næstved i et erfarent, struktureret og meget velfungerende team, tilligemed den bedste sparring med LEA’s øvrige afdelinger i Herlev, Kolding og Odense. Derudover tilbydes en attraktiv lønpakke bestående af fast gage med tillæg af pensionsordning, sundhedsforsikring samt de allerbedste udviklingsmuligheder indenfor en alsidig ejendomskoncern. 

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os på HRPEB@edc.dk.   

Såfremt du måtte have spørgsmål til jobbet eller til vores firma er du også meget velkommen til at ringe til vores Head of HR Jens Hein på telefon 3048 0320.

LEA Ejendomspartner A/S, der er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen, er landets 6. største administrationsselskab med 60 medarbejdere og med afdelinger i Herlev, Næstved, Odense og Kolding. Vi beskæftiger os med administration af alle typer af fast ejendom. Størstedelen af koncernen er ejet af Poul Erik Bech Fonden, der støtter de, der gør en forskel for andre.

ID: 6774

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Back To Top