skip to Main Content

LEA Ejendomspartner søger ny stærk administrerende direktør med partnerambitioner

I LEA Ejendomspartner og datterselskab Promana har vi i de seneste år vist vore hidtil bedste resultater, og for at sikre den fortsatte vækst og udvikling søger vi en direktør med interesse for ikke mindst ledelse og medarbejderudvikling og som sammen med dygtige kolleger kan videreføre den positive udvikling.

Vi søger

Vores nye administrerende direktør vil komme til at spille en stærk og markant rolle i vor organisation, og vi lægger derfor vægt på, at du har ambitioner om at indtræde som partner og/eller medejer måske gerne sammen med en eller 2 andre partnere. Måtte du i dag være indehaver af egen virksomhed vil der være mulighed for en fusion af din og vor virksomhed, som efterfølgende sikrer dig medejerskab af den samlede virksomhed. Driver du asset management er dette også en fusionsmulighed. 

Vi forventer, at du har gode lederegenskaber, der gør, at du vil kunne gå i front og er i stand til at motivere dine medarbejdere. Endvidere at du har en grundlæggende forståelse for de særlige forhold, der råder i ejendomsadministrationsbranchen.

Vi lægger også vægt på, at du har en absolut vækstinteresse og kan generere nye kunder samt sikre samspillet med øvrige forretningsområder indenfor koncernen.

Vi tilbyder

Ansættelse i et team med en god atmosfære og samarbejde med gode og dygtige kollegaer. En attraktiv lønpakke bestående af fast gage, bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring. Hertil kommer naturligvis andel i resultatet i forhold til din ejerandel, såfremt du indtræder som partner. Arbejdsstedet vil være Herlev.

LEA Ejendomspartner er en del af EDC Poul Erik Bech koncernen. LEA varetager administration af alle former for ejendomme, herunder såvel udlejnings- som foreningsejendomme. Vi er en virksomhed i vækst og vore ambitioner er – i et samarbejde med Poul Erik Bech-koncernen – at videreudvikle os og sikre en position som Danmarks største uafhængige ejendomsadministration.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til bestyrelsesmedlem Poul Erik Bech peb@edc.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 40314081. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat

LEA Ejendomspartner A/S, der er en del af EDC Poul Erik Bech, er et landsdækkende administrationsselskab, som størrelsesmæssigt hører til blandt de mellemstore administrationsselskaber.

Vi beskæftiger os med foreningsadministration såvel som administration af bolig og erhvervsejendomme. Vi har de sidste par år gennemført en omstrukturering af virksomheden, som medfører, at LEA i dag fremstår som et moderne, overskudsgivende administrationsselskab i positiv udvikling.

ID: 6669

Back To Top