skip to Main Content
Bestyrelse i ejerforening
Bestyrelse i ejerforening
Vi er bestyrelsens ejendomspartner. Vi tænker i helheder, så udover at administrere jeres forening effektivt, kan vi rådgive om vigtige beslutninger som fx vedligehold, byggeprojekter eller refinansiering.

Med LEA Ejendomspartner på sidelinjen kan du, som en del af bestyrelsen, få et konstant overblik over foreningens økonomi samt et godt grundlag for de løbende beslutninger og prioriteringer, som I står overfor i årets løb. Fordelen ved at samarbejde med os er, at vi ikke kun fokuserer på de almindelige administrationsydelser. Vi er en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech, og med muligheden for at kunne trække på specialister indenfor alle ejendomsrelaterede spørgsmål, kan vi rådgive jer hele vejen rundt om jeres ejendom.

Eksempler på rådgivning af bestyrelser:

  • Økonomisk overblik gennem en af markedets bedste rapporter
  • Vurdering af foreningens mulighed for at optage eller omlægge lån, på baggrund af en professionel ejendomsvurdering fra vores specialister
  • Omhyggelig gennemgang af ejendommen, og udarbejdelse af vedligeholdelsesplan
  • Forslag til nye projekter, som kan øge ejendommens værdi – både for beboere og på bundlinjen
  • Udnyttelse af tagetager – byggerådgivning under hele processen

Er det på tide at skifte administrator?

Vi er klar til at blive din ejendomspartner. Og det er lettere at skifte administrator, end du tror, da vi sørger for alt det praktiske.

Back To Top