skip to Main Content
Salg og udlejning
Salg og udlejning
LEA Ejendomspartner er en del af Danmarks største mæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech. Det betyder, at vi kan trække på en lang række specialister og rådgive i alle aspekter omkring jeres ejendomme.

Med 17 erhvervscentre og flere end 60 boligbutikker har vi et indgående markedskendskab og en lang række specialister til rådighed. Kombinationen af vores lokale tilstedeværelse og samarbejdet på tværs af geografi og kompetenceområder betyder, at vi er involveret i mange ejendomsrelaterede opgaver. EDC Erhverv Poul Erik Bech foretager hvert år flere end 3.500 vurderinger, 350 transaktioner og 550 udlejninger og EDC Poul Erik Bechs boligbutikker sælger hver 16. privatbolig i Danmark. Det betyder, at vi altid har fingeren på pulsen i dit lokalområde og dén viden kan komme dig til gavn.

Har I fx behov for professionelle valuarvurderinger af jeres ejendomme til regnskaber eller refinansiering? Vil du løbende opdateres om markedslejen og tomgangsprocenter? Eller kan det være en fordel for jer at have et lokalt salgsteam, som kan sælge eller udleje boliger og erhvervslejemål på kontinuerlig basis? Hos LEA Ejendomspartner får du hele pakken.

Med én, fast kontaktperson er det altid enkelt at samarbejde med os, men derudover kan vi løbende trække på specialister og mæglere hos EDC Poul Erik Bech samt nogle af markedets mest avancerede datasystemer. Samlet set kan det være med til at skabe det rigtige beslutningsgrundlag for jer.

Eksempler på mæglerydelser:

  • Udlejning af ledige erhvervslokaler og boliger
  • Markedsrapporter om markedsleje, tomgangsniveauer og afkastkrav
  • Professionelle valuarvurderinger af alle former for bolig- og erhvervsejendomme

Back To Top