skip to Main Content

LEA Ejendomspartner anvender elektronisk fakturering. Det betyder, at alle fakturaer og kreditnotaer skal sendes til vores EAN/GLN-nummer 5790001969448 i fakturaformatet OIOUBL.

Ved fakturering er det vigtigt, at du skelner mellem LEA Ejendomspartner og de ejendomme, der administreres af LEA Ejendomspartner. Alle ejendomme, vi administrerer, har deres eget CVR-nummer, der skal anvendes som kundenummer for den enkelte ordre.

Bemærk de angivne krav til ordrereferencer samt modtagers navn og adresse. Faktura skal også have anført ejendomsnummer. Det kan du få oplyst af den person, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.

Foran ejendomsnummeret skal du skrive ”F”. På den måde skal der f.eks. på en faktura til ejendomsnummer 123456 skrives F123456 (ud i ét og uden mellemrum). Dette sikrer, at ejendomsnumre ikke forveksles med f.eks. et postnummer.

Hvis dit system ikke kan danne OIOUBL faktura, så du indtaste og indsende dem gratis via: https://www.digitalcab.dk/produkter/tastselv/. Man opretter sig på samme måde, uanset om man er leverandør til LEA Ejendomspartner, eller til en ejendom i administration hos LEA Ejendomspartner.

Betalingsbetingelser

Fakturaen skal overholde vores betalingsbetingelser, der er minimum 14 dage. Hvis du som leverandør er i tvivl eller har spørgsmål, så henvend dig altid til din kontaktperson, før du udsteder faktura.

Back To Top