skip to Main Content
Udlejningsejendomme
Udlejningsejendomme
Vi er din ejendomspartner. Det betyder, at vi – udover en effektiv ejendomsadministration og fyldestgørende rapportering – ser efter optimeringsmuligheder på dine vegne.

Som ejendomsejer, investor eller asset manager har du brug for en kvalitetsbevidst og proaktiv sparringspartner, der forstår din forretning og dine ejendomme. I LEA Ejendomspartner har vores kerneydelse – en grundig og effektiv ejendomsadministration – stor vigtighed, fordi vi ved, at det er fundamentet for optimering af ejendommenes drift og værdiansættelse. Derfor har vi også udviklet nogle af markedets mest avancerede datasystemer og markedsrapporter, som kan være med til at skabe det rigtige beslutningsgrundlag for jer.

Med kontorer i København K, Næstved, Odense og Kolding administrerer vi ejendomme over hele landet. Men LEA Ejendomspartner er også en del af Danmarks største mæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech. Det betyder, at vi kan trække på en lang række specialister og rådgive hele vejen rundt om jeres ejendomme. Vil du fx løbende opdateres om markedslejen og tomgangsprocenter? Eller kan det være en fordel for jer at have adgang til lokale mæglere, som kan udleje boliger og erhvervslejemål på kontinuerlig basis? Hos LEA Ejendomspartner får du hele pakken – sådan gør vi det enkelt, at få administreret ejendomme hos os. Læs mere om vores mæglerydelser her.

Sådan administrerer vi dine ejendomme

Den personlige relation er en vigtig værdi for os, og derfor får hver kunde et fast team bestående af en administrator og controller. Administrator og controller har ansvaret for den daglige drift, og i samarbejde konverteres ejendomsdata til brugbar rapportering.

Vi tilbyder ud over de almindelige ydelser bl.a.:

  • Udarbejdelse af årshjul for de aftalte ydelser
  • Planlægning af rapporteringsmøder og -format
  • Løbende dialog og evaluering

MIT LEA

Få det fulde overblik over dine ejendomme med Mit LEA

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med administration af dine udlejningsejendomme

Back To Top