skip to Main Content
LEA Team Odense

Flyvende start for LEA Ejendomspartner i Odense

Siden ejendomsadministrationshuset LEA Ejendomspartner åbnede Odense-afdelingen i sommeren 2018, er det gået stærkt. På det forgangne halvår er virksomheden gået fra en til fire medarbejdere. Seneste tilføjelse til det erfarne team er Nicolaj Rübert Boje, som kommer med en baggrund fra DEAS og Azets.

”Det har været en fantastisk udvikling siden vi startede. Vi har formået at samle nogle af de mest kompetente ejendomsadministratorer, som samtidigt er indgroede fynboer og møder vores kunder og deres lejere i øjenhøjde,” fortæller afdelingsleder Joachim Wengenroth og pointerer at teamet samlet har mere end 86 års erfaring med administration af ejendomme.

Nicolaj Rübert Boje har selv boet i Odense i 10 år, og er glad for at fortsætte hos en lokalforankret virksomhed. Han skal primært koncentrere sig om administration af forenings- og udlejningsejendomme.

”Det er dejligt at blive en del af en koncern, som har fokus på ejendomsadministration. Det, jeg elsker ved at være ejendomsadministrator, er at tale med vores kunder – tage sig tid til den personlige kontakt. Det er også en værdi hos LEA Ejendomspartner, så derfor glæder jeg mig til at komme i arbejdstøjet,” siger Nicolaj Rübert Boje.

LEA Ejendomspartner er et landsdækkende ejendomsadministrationshus, som beskæftiger ca. 60 medarbejdere med afdelinger i Næstved, København K, Odense og Kolding. EDC Poul Erik Bech, moderselskab i koncernen og landets største mæglervirksomhed, beskæftiger flere end 500 medarbejdere.

Kontakt:

Joachim Wengenroth
Afdelingsleder
Tlf.: 40107822
Mail: jew@.lea.dk

Nicolaj Rübert Boje
Ejendomsadministrator
Tlf.: 58588089
Mail: nibo@lea.dk

Back To Top