skip to Main Content

Ny direktør: Fremtidens ejendomsadministration skal være kundefokuseret

LEA Ejendomspartner, der er Danmarks 6. største ejendomsadministrationsselskab, har fået ny direktør. Troels Riis Poulsen har en klar vision om at frigøre endnu mere tid fra tung administration til den tætte, langvarige kontakt med kunderne.

Det blev i februar 2017 annonceret, at LEA Ejendomspartners fhv. direktør, Bent Kandborg Kristensen, planlægger sin pensionering og derfor ville give stafetten videre. Det gør han nu med et af de hidtil flotteste regnskaber og en høj medarbejdertilfredshed. Hans afløser er fundet i 39-årige Troels Riis Poulsen, der kommer fra en stilling som administrationschef i Boligselskabet Sjælland og har mangeårig erfaring indenfor ejendomsadministrationsbranchen. Troels Riis Poulsen er desuden optaget som partner i virksomheden. Ifølge ham, er opskriften på succes, at skabe langvarige relationer til både kunder og medarbejdere.

”I en tid, hvor der er stigende konkurrence, er min strategi, at holde fødderne på jorden. I LEA skal vi være verdensmestre i at vedligeholde og fastholde langvarige kunderelationer,” siger den nye direktør for LEA Ejendomspartner, Troels Riis Poulsen. Det skal blandt andet ske ved at bruge de digitale muligheder og nye teknologier, hvor det giver mening, og dermed skabe mere tid til dialog med kunderne.

Han forklarer desuden, at de lange kunderelationer i høj grad skabes via glade og dygtige medarbejdere.

”Min erfaring er, at kunden får en tæt relation til den enkelte medarbejder. Derfor gør vi meget ud af at være en attraktiv arbejdsplads, og LEA ligger højt i branchen i forhold til anciennitet. Det er vigtigt, at kunderne føler, at de kan komme til os med stort og småt. Om det er et spørgsmål vedr. ændringer i lovgivningen, vurderinger, istandsættelse af deres ejendom eller andre ydelser, skal de altid kunne ringe til os,” forklarer han.

Fra administration til rådgivning

Netop ambitionen om finde en løsning uanset størrelsen på problemet, er en værdi, Troels Riis Poulsen mener LEA er bygget på – og det er en tradition, han gerne vil videreføre og udbygge.

Allerede på min første dag sad jeg med til et kundemøde, hvor udlejer havde en række ejendomsretlige spørgsmål. Vi står altid klar med rådgivning, og leverede i den konkrete situation en rapport dagen efter. Netop den fleksibilitet og evnen til løse individuelle behov, mener jeg, er en af LEA’s kernekompetencer. Det skal vi bygge videre på,” siger han og uddyber:

”Udover at være administratorer, må kunderne gerne se os som deres sparringspartner og rådgiver. Vi kan løse de fleste opgaver in-house. Herudover trækker vi på vores gode forhold til andre parter og kan dermed hjælpe kunden fra A til B. Et full-service koncept. Det vigtigste er, at finde den rigtige løsning,” siger Troels Riis Poulsen.

Fastholde den gode kultur

Poul Erik Bech, bestyrelsesformand for LEA Ejendomspartner, fortæller, at Troels Riis Poulsen skal fastholde den positive udvikling, som Bent Kandborg Kristensen har skabt, samt sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

”Vores vækstambitioner er fortsat høje for de kommende år. I ansættelsen har vi derfor lagt vægt på, at Troels har ambitioner om at fastholde den gode medarbejderkultur i LEA samtidigt med, at han kan gå i front og sikre et fortsat højt fagligt niveau og den løbende udvikling af LEA,” siger Poul Erik Bech. Han lægger vægt på, at Troels’ optagelse som partner er en vigtig del i at sikre den kontinuitet, der er en vigtig værdi for virksomheden og dens kunder.

Invitation til reception
I anledning af direktørskiftet inviterer LEA Ejendomspartner til åben reception d. 31. august kl. 15-17 på adressen Bremerholm 31, 1069 København K. Her vil der blive taget afsked med Bent Kandborg Kristensen og budt velkommen til Troels Riis Poulsen.

Privat har Troels en uddannelsesmæssig baggrund som jurist, hvilket sideløbende er suppleret med erhvervsøkonomi (exam. oecon) – begge fra Aarhus Universitet. Han er født og opvokset i Nordjylland, men flyttede til København i 2010, hvor han bor med sin familie i et hus på Amager. I sin fritid går han på jagt og cykler.

Back To Top