skip to Main Content
Nikolaj

Fotodagbog: En uge som ejendomsadministrator

Hos LEA Ejendomspartner a/s får vi løbende praktikanter. Amalie er en af dem. I løbet af Amalies praktikophold har hun lavet en fotodagbog, som fortæller om hendes opgaver og beskriver hverdagen som ejendomsadministrator. Læs med her.

Under Vores Første Uge Hos LEA Ejendomspartner, Er Vi Blevet Taget Rigtig Godt Imod Og Er Blevet Introduceret Til Systemet UNIK Bolig. Her Sidder Jeg Sammen Med Teamlederen Nikolaj, Som Viser Hvordan Et Ejerskifte Bliver Håndteret I Systemet.
Under Vores Første Uge Hos LEA Ejendomspartner, Er Vi Blevet Taget Rigtig Godt Imod Og Er Blevet Introduceret Til Systemet UNIK Bolig. Her Sidder Jeg Sammen Med Teamlederen Nikolaj, Som Viser Hvordan Et Ejerskifte Bliver Håndteret I Systemet.

Under vores første uge hos LEA Ejendomspartner, er vi blevet taget rigtig godt imod og er blevet introduceret til systemet UNIK bolig. Her sidder jeg sammen med teamlederen Nikolaj, som viser hvordan et ejerskifte bliver håndteret i systemet.

Her Ses Katrine, Som Er Startet I Praktik Samtidig Med Mig. Hun Er Ved At Scanne Vigtige Dokumenter Fra En Ny Forening, Som Lea Ejendomspartner Lige Har Overtaget. På Trods Af Vores Papirløse Samfund Er Der Stadig Enkelte Dokumenter, Som Kun Findes I Papirform Og Derfor Skal Scannes.

Her ses Katrine, som er startet i praktik samtidig med mig. Hun er ved at scanne vigtige dokumenter fra en ny forening, som Lea Ejendomspartner lige har overtaget. På trods af vores papirløse samfund er der stadig enkelte dokumenter, som kun findes i papirform og derfor skal scannes.

I Finansafdelingen Sidder Christine, Som Også Tidligere Har Været Praktikant Og Nu Er Junior Administrator. 
Her Har Vi Blandt Andet Lært At Lave Flytteopgørelser, Bankafstemninger Og Meget Mere.

I finansafdelingen sidder Christine, som også tidligere har været praktikant og nu er junior administrator.
Her har vi blandt andet lært at lave flytteopgørelser, bankafstemninger og meget mere.

I Løbet Af Vores Første Uge, Har Vi Håndteret Indkommende Telefonopkald Og Hjulpet Både Ejere Og Lejere Videre Til Deres Respektive Administrator.

I løbet af vores første uge, har vi håndteret indkommende telefonopkald og hjulpet både ejere og lejere videre til deres respektive administrator.

Under Vores Første Uge Hos LEA Ejendomspartner, Er Vi Blevet Taget Rigtig Godt Imod Og Er Blevet Introduceret Til Systemet UNIK Bolig. Her Sidder Jeg Sammen Med Teamlederen Nikolaj, Som Viser Hvordan Et Ejerskifte Bliver Håndteret I Systemet.Her Ses Katrine, Som Er Startet I Praktik Samtidig Med Mig. Hun Er Ved At Scanne Vigtige Dokumenter Fra En Ny Forening, Som Lea Ejendomspartner Lige Har Overtaget. På Trods Af Vores Papirløse Samfund Er Der Stadig Enkelte Dokumenter, Som Kun Findes I Papirform Og Derfor Skal Scannes.I Finansafdelingen Sidder Christine, Som Også Tidligere Har Været Praktikant Og Nu Er Junior Administrator. 
Her Har Vi Blandt Andet Lært At Lave Flytteopgørelser, Bankafstemninger Og Meget Mere.I Løbet Af Vores Første Uge, Har Vi Håndteret Indkommende Telefonopkald Og Hjulpet Både Ejere Og Lejere Videre Til Deres Respektive Administrator.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at komme i praktik hos LEA, kan du kontakte teamleder, Nicolai Pihl Christensen på tlf.: 5858 7197

Back To Top