skip to Main Content
Poul Erik Bech

Ejendomsvirksomhed udvider uden for København

Det landsdækkende ejendomsadministrationshus LEA Ejendomspartner er ikke kun lykkedes med at gå mod strømmen og etablere sig uden for København. Nu ansætter man også fem nye medarbejdere i Næstved-afdelingen.

LEA Ejendomspartner har, ud over afdelinger i København K, Kolding og Odense, en afdeling i Næstved, hvor man nu slår fem nye stillinger op. Det bunder især i en øget kundetilstrømning, lyder det fra Martin Andersen, der er afdelingschef for LEA Ejendomspartner i Næstved:

”Vi mærker den lokale vækst i Næstved med flere og flere, der kommer til os med behov for hjælp til at administrere deres ejendomme eller ejer-/andelsforening. Det gør også, at vi er nødt til at løbe hurtigere og derfor har brug for flere til at tage fra.”

Poul Erik Bech er direktør for LEA Ejendomspartner, som er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen. For ham er stabilitet et vigtigt konkurrenceparameter, når det kommer til ejendomsadministration. Det opnår man ifølge ham især ved at satse på medarbejdere, der bor lokalt.

”Det er mit indtryk, at der findes flere dygtige medarbejdere med speciale i ejendomsadministration, som er bosat i Næstved-området, men arbejder i hovedstadsområdet. Dem vil vi gerne tilbyde et afvekslende og udfordrende lokalt arbejdsmiljø samt give muligheden for oven i hatten at spare op til to timers transport hver dag”, siger Poul Erik Bech.

LEA Ejendomspartner beskæftiger ca. 60 medarbejdere med afdelinger i Næstved, København K, Odense og Kolding. EDC Poul Erik Bech, moderselskab i koncernen og landets største mæglervirksomhed, beskæftiger flere end 500 medarbejdere.

Se alle ledige stillinger

Kategori: Nyheder
Back To Top