skip to Main Content
LEA Team Odense

Flyvende start for LEA Ejendomspartner i Odense: Ansætter medarbejder nr. fire

Siden vores åbning i sommeren 2018, har vi haft travlt. Vi har derfor budt velkommen til nye ansigter og i dag d. 1. marts byder vi endnu en stærk profil velkommen til teamet – Nicolaj Rübert Boje, som kommer med flere års erfaring med ejendomsadministration på Fyn. Vi består nu af fire lokale og erfarne ejendomsadministratorer.

Vi er vokset ud af vores nuværende lokaler og er derfor flyttet til Vestre Stationsvej 25. Der bliver i denne forbindelse afholdt en reception:

Fredag d. 5. april
Kl. 14-17
Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C’

 

Dit lokale ejendomsadministrationsselskab på Fyn:

Joachim Wengenroth
Afdelingsleder
Mobil: 40107822
Mail: jew@lea.dk
46 års erfaring i administration af udlejningsejendomme, både indenfor erhverv- og beboelsesejendomme, ejerforeninger, andelsboligforeninger, butikscentre og grundejerforeninger.

Anne Månsson
Ejendomsadministrator
Tlf.: 58588087
Mail: anm@lea.dk
Har 19 års erfaring i ejendomsadministration indenfor alle former for udlejningsejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger, og har et stort lokalkendskab i Odense og på Fyn.

Carina Dybro Jensen
Ejendomsadministrator
Tlf.: 58588088
Mail: cdj@lea.dk
Har 16 års erfaring med ejendomsadministration. Arbejder både med erhvervs- og beboelsesejendomme. Har desuden erfaring med administration og rådgivning af ejer- og andelsboligforeninger.

Nicolaj Rübert Boje
Ejendomsadministrator
Tlf.: 58588089
Mail: nibo@lea.dk
Startede som ejendomsadministrator i 2014, og har arbejdet med udlejningsejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger over hele Fyn.

Er det tid til at skifte administrator?

Vi giver gerne et gratis for uforpligtende tilbud på ejendomsadministration af dine ejendomme/jeres forening. Vores tilgang er, at nærhed og personlig kontakt i kombination med et af markedets mest effektive IT-løsninger skaber mest værdi for vores kunder.
Ring til os på tlf. 58588230

Back To Top