skip to Main Content
26 Elektrificering Esbjerg Station

Banedanmark vælger LEA Ejendomspartner A/S som administrator

Kontrakten om ejendomsadministration af Banedanmarks portefølje, som består af mere end 1.000 lejemål, har været i offentligt udbud. Udbuddet er nu afgjort og Banedanmark har valgt LEA Ejendomspartner A/S som den fremtidige samarbejdspartner.

Kombiterminaler, areallejemål og godsterminaler er nogle af kategorierne for de mere end 1.000 lejemål, som Banedanmark i september måned satte i offentligt udbud. Konkurrencen var stor, men valget faldt på LEA Ejendomspartner A/S fordi de lever bedst op til kravene om høj kvalitetsstyring samt personalets kapaciteter og erfaring med lignende opgaver.

I LEA Ejendomspartner ser man frem til at servicere Banedanmark med administration af deres lejemål.

”Det er en unik kunde med unikke behov, og derfor passer de godt ind i vores forretning, hvor vi lægger vægt på skræddersyede løsninger. Vi har sat os ind i kundens behov og har sammensat et team, som matcher de kompetencer, Banedanmark har efterspurgt. Samtidigt er LEA landsdækkende og vi har stor ekspertise indenfor ejendomsadministration, rapportering og servicering af store kunder, hvilket selvfølgelig også har haft stor betydning for udfaldet,” udtaler Troels Riis Poulsen, der er administrerende direktør i LEA.

Den daglige administration af den store portefølje vil blive varetaget fra LEA’s kontor i Kolding. Afdelingschef, Henrik Sielemann, glæder sig til samarbejdet.

”Alsidigheden i Banedanmarks ejendomsportefølje gør den utrolig spændende at arbejde med,” udtaler Henrik Sielemann. Teamet, der skal løse opgaven, tæller garvede ejendomsadministratorer, som har stor erfaring med administration af store og forskelligartede porteføljer.

LEA Ejendomspartner A/S hører til blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Selskabet tilbyder omfattende ejendomsadministration og rapporteringsløsninger for udlejningsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger og ejendomsejere i Danmark. LEA er stiftet i 1978 og har en kundefokuseret tilgang til værdiskabelse ved fleksible løsninger på ejendomsadministration, og avanceret rapportering til kunderne. Kunderne er både private og offentlige ejendomsejere samt både danske og udenlandske selskaber og investorer.

Back To Top