skip to Main Content
Foto Kih

Kirsten Hansen fejrer 25-års jubilæum hos LEA Ejendomspartner

Kirsten Hansen, ejendomsadministrator hos LEA Ejendomspartner kan fejre 25-års jubilæum. Den 1. august 2021 opnåede Kirsten en erhvervsmæssig milepæl med 25 år på samme arbejdsplads, hvilket er en stor bedrift som færre og færre efterhånden opnår.

Kirsten Hansen var i 1996 med til at starte Næs-administration op. Et lokalt administrationsselskab etableret af Advokatgården og Advokaterne, Kindhestegade 12, Næstved. Næs-administration blev senere solgt til DiBa og blev til DiBa Ejendomsadministration. Da DiBa blev overtaget af Sydbank, blev administrationsafdelingen solgt til EDC Poul Erik Bech og blev en del af LEA Ejendomspartner.

LEA Ejendomspartners historie går tilbage til 1978. EDC Poul Erik Bech blev også etableret i dette år, og fra første færd var ejendomsadministration en del af forretningen. Denne del blev senere udskilt i et nyt selskab, som således blev til LEA Ejendomspartner. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech-koncernen. Med kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København K administrerer LEA Ejendomspartner foreninger og ejendomsporteføljer over hele landet.

Kirsten Hansen siger: ”Jeg har haft 25 fantastisk dejlige år, men det er gået utroligt stærkt. Det er faktisk helt uforståeligt, hvor alle de år er blevet af. Kollegerne har stor betydning. Ikke mindst Ulla Grue, som har været med siden 1998, hvor Næs-administration blev udvidet til 2 medarbejdere. Vi har siddet overfor hinanden i alle årene. Et samarbejde jeg er meget taknemmelig for. Siden gik det stærkt og vi blev flere og flere. Enkelte kunder har også været med hele vejen. Nye er løbende kommet til. Der er ikke to dage der er ens. Næst efter kollegerne er det kunderne der gør, at jeg går glad på arbejde hver dag. Der er altid nye og spændende udfordringer, og jeg sætter stor pris på det samarbejde, jeg har med mine kunder.”

”Jeg føler en stolthed over at have været med til at bygge noget op fra bunden, og stor glæde over de mange gode oplevelser, jeg har fået med undervejs. Mit arbejde er stadig pivsjovt, og der er gang i afdelingen, så jeg ser frem mod mange gode år endnu,” siger Kirsten Hansen.

Kirsten Hansen har oplevet stor udvikling i løbet af sine 25 år: ”Det er noget af en udvikling, der er sket, siden jeg startede. I 1996 foregik en del korrespondance pr. telefax. Internet havde vi ikke, så datafiler der skulle sendes eller modtages, blev sendt på disketter med almindelig post. Det var dengang, posten havde dag-til-dag-levering. Det har været en meget spændende rejse. Fra en meget analog hverdag til i dag, hvor alt er elektronisk.”

LEA Ejendomspartner fejrer Kirsten Hansens jubilæum ved en reception den 27. august 2021 i Sydbanks kantine, Axeltorv 4, 4700 Næstved – Adgang via Arkaden i Sydbank.

Back To Top