skip to Main Content
LEA Ejendomspartner

Regeljungler skærper behovet for ejendomsadministrator

Med årene er der kommet skrappere krav til lovgivningen, når man udlejer sin erhvervs- eller boligejendom. Det mærker man også hos ejendomsadministrationshuset LEA Ejendomspartner i Næstved, hvor flere og flere kunder søger hjælp til at finde rundt i regeljunglen.

Det var naturligt for ejendomsinvestor Peter Hovmand-Jensen at søge mod LEA Ejendomspartner Næstved, da han fik idéen om at købe et nyt etagebyggeri i Næstved. Han brugte i forvejen ejendomsadministrationshusets københavner-afdeling til administration af sine studieboliger i København og ville gerne spare tid, men også gøre udlejningen mere professionel.

”Det lå lige til højrebenet at blive kunde hos LEA Ejendomspartner Næstved, da jeg i forvejen bor i Næstved og gerne ville udvide min forretning, men ikke bruge mere tid på det. Desuden er lejelovgivningen meget tung. Derfor er det også vigtigt at være spids på juraen, for ellers kan lejerne have retten på deres side”, siger ejendomsinvestoren.

Flere kunder betyder flere medarbejdere
Peter Hovmand-Jensen er ikke den eneste, der oplever regeljunglen som tidskrævende og svær at navigere i. Martin Andersen, afdelingschef for LEA Ejendomspartner Næstved, møder mange nye kunder, som oplever det som en stor mundfuld med den skrappere leje-, hvidvask- og persondatalovgivning og har brug for hjælp til at navigere i de mange regler.

”I dag er der meget tryk på lovgivningen, som er kompleks, når man som ejendomsinvestor skal leje sin ejendom ud. Det mærker vi også hos os med de mange nye kunder, der henvender sig med ønske om at få hjælp til lejekontrakter eller andre administrative ting”, forklarer han.

De mange nye kunder hos LEA Ejendomspartner Næstved betyder også, at man nu slår fem nye administrator-stillinger op. Dermed rider man med på den lokale vækstbølge i Næstved med de mange nye arbejdspladser, der kommer til byen disse år. Bl.a. i form af udflytningen af nye statslige arbejdspladser, men også med DSB, der er ved at flytte deres lokomotivværksted fra København til Næstved. Desuden er det en oplagt mulighed for at række ud til de mange dygtige ejendomsadministratorer på Sydsjælland, der pendler hele vejen til København hver dag. Det siger Poul Erik Bech, der er direktør for LEA Ejendomspartner, som er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen:

”Det er mit indtryk, at der findes flere dygtige medarbejdere med speciale i ejendomsadministration, som er bosat i Næstved-området, men arbejder i hovedstadsområdet. Dem vil vi gerne tilbyde et afvekslende og udfordrende lokalt arbejdsmiljø samt give dem muligheden for oven i hatten at spare op til to timers transport hver dag.”

Kategori: Nyheder
Back To Top