skip to Main Content
Gg

LEA Ejendomspartner henter erfaren BDO-revisor ind som kunderegnskabschef

Helle Nielsen kommer med 20 års erfaring fra revisionsbranchen og er uddannet cand.merc.aud. De seneste 14 år har hun været revisor i det statsautoriserede revisionsselskab BDO, hvor hun har opnået stor viden om regnskab, rådgivning og rapportering inden for ejendomsbranchen.

LEA Ejendomspartner kan derfor se frem til at få en dedikeret og erfaren kunderegnskabschef, som i sin daglige gang skal videreudvikle regnskabsprocesser i LEA Ejendomspartner.

“Gennem mit arbejde, som revisor, har jeg fået et stort bekendtskab til ejendomsbranchen. Derfor ser jeg det, som en stor mulighed at starte som kunderegnskabschef i LEA Ejendomspartner, da jeg kan bidrage med min erfaring og videreudvikle min viden i en spændende virksomhed. Jeg håber at, jeg kan bidrage til den fortsatte udvikling af hele rapporterings- og regnskabsområdet, hvor ambitionen er, at vi kan kunne levere nye, skræddersyede rapporteringsformater og analyser. Derudover glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med mit team i København K og resten af landet og sikre mig, at arbejdspladsen bliver et sted, hvor medarbejderne er glade for at være,” siger Helle Nielsen.

LEA Ejendomspartner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København K og administrerer foreninger og ejendomsporteføljer over hele landet. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech koncernen, som også er Danmarks største mæglervirksomhed. Lars Ismiris, adm. direktør for LEA Ejendomspartner fremhæver, at Helle Nielsens revisionsbaggrund gør hende til den rette profil til stillingen:

“I LEA Ejendomspartner ønsker vi at stå stærkere om forvaltningen af vores kunders ejendomme og porteføljer. Det gælder bl.a. ved selskabsadministration, skatteforhold, værdiansættelser, controlling etc. og samarbejdet med kundernes rådgivere på disse områder. Helle vil med sin baggrund og erfaring fra revisionsbranchen styrke os yderligere på netop disse områder. Et andet vigtigt område, som Helle bliver en del af, er arbejdet med at videreudvikle den kommercielle rapportering til vores kunder. Jeg glæder mig over, at vi med Helles ansættelse får endnu en dygtig og erfaren leder, som vil styrke vores virksomhed.”

Kontakt:

Helle Nielsen
Kunderegnskabschef
E-mail: hni@lea.dk

Back To Top